Inici de sessió d'usuari


Sóc un Spammer !!


Hola !!

Tinc un Qmail montat al meu PC i de tant en tant rebo un e-mail on se'm notifica que no es permet el correu ja que la meva IP deu estar en alguna llista negra o ves a saber que. Cal dir que no admeto relay.

Que pot ser ?

Remote host said: 554 <137.Red-80-59-116.pooles.rima-tde.net[80.59.116.137]>: Client host rejected: 554: Spam is not allowed in this site#access#804#

Salut !

Robert

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.

Per lo que sembla el

Per lo que sembla el destinatari del correu valida el dns de la meva adreça i segurament no deu estar be.

Veig que vosaltres també teniu qmail i també valida el dns de l'adreça de correu.

Que es lo que li diu que el meu dns no es valid ?
Que he decanviar ?

Salut !!

Robert

rcpthosts

Un altre spammer pot estar fent servir el teu servidor per enviar els correus des d'allà.
Posa un rcpthosts.... per forçar només dominis coneguts en els correus de sortida.

Ah... i mira't si ets a la llista

Comprova que la teva ip no estigui en aquesta llista