Inici de sessió d'usuari


m'han elminat un usuari


estic una mica indignat perquè m'han enviat un mail conforme em tallaven un usuari per fer un us abusiu del bandoler, i jo em pregunto com es fa un ús abusiu si aquest home només navega per internet? no sabia que hi hagués limit d'hores.
a part de la tallada que es lo que menys m'ha molestat ha se't la manera de dir-ho, amb bastanta mala llet diria jo, perquyè hi ha maneres de dir les coses una mica millor.
Dieume siusplau que es pot fer i que no es pot fer per no trobarme més amb aquesta situació.

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.

ja fa dies que se'n parla

Si et refereixes aquest node http://guifi.net/node/13431, mira les llistes que fa dies que se'n parla, hi han les proves penjades..

Tal con deia el correu, no sabem si inconscientment o no, potser un virus, potser molt probablement un P2P, suposo que saps que estan prohibits. El cas es que aquest usuari provocava que la web de guifi.net no funciones.

Veient coses incoherents, com que les dades estaven mal entrades a la base de dades: MAC address, etc.. i que a mes no feia servir el proxy de la seva zona, que es el que li pot rendir més. És va optar per bloquejar la seva connexió temporalment.

A altes hores de la matinada que es quan es va detectar després de molt buscar.. has de comprendre que tampoc hi havien gaires mes opcions, doncs el mail que hi constava era el vostre i desde el dia 21 que se us va enviar a vosaltres i la llista, fins a dia d'avui, no podíem pas estar sense web..

Intenta parlar amb el client a veure que et diu, ens interessa molt saber-ho.
El que es pot fer i el que no es pot fer, em sembla que ja s'ha dit forces vegades i es de sentit comú, (Comuns sensefils). En quan a límit d'hores no n'hi ha, el que si et puc ben assegurar es que n'hi ha que n'hi gastem un bon grapat d'hores, mes enllà del limit laboral, perquè tot funcioni correctament..

ja e parlat amb el client i

ja e parlat amb el client i m'ha dit que nomes escoltava la radio a través d'internet i mirava videos al youtube. doncs aixi es de suposar que deu ser bitxos que deu tenir. i respecte l'ho del proxy no m'hen recordo quin l'hi vaig ficar pero em sembla que el de sant quirze quan vaig montar-li no estaba operatiu.
i l'adreça mac es obligatoria???

D'acord

Si et sembla quan l'hi hagis revisat els "bitxos" ens ho fas saber, ens ho confirmes i l'activem de nou.

Els proxis es poden fer servir els que es vulguin, però el que sempre li anirà millor, és el que li queda més aprop. Era un factor més que ens feia pensar que quelcom no anava bé.

Sobre les dades, si filem prim només son obligatòries el nom i cognoms reals de l'usuari, però fen esmena altre vegada a les bones practiques, si es demanen en el formulari per alguna raó deu ser. Principalment perquè quan hi han problemes i es demana ajuda com més dades tinguem, més facil es ajudar...

Mirat per exemple, les captures que es van fer d'aquest usuari, i segur que també et poden ajudar.

Salutacions, i esperem que ho puguis solucionar aviat. Si necessites ajuda, ja saps com demanar-la Sticking out tongue

proxys

I per que no limiteu la velocitat de certes pagines en el proxy?

- Ningú podrà fer coses sense saber que no es poden fer o que poden perjudicar
- Ningú estarà certes hores buscant qui i el que
- Ningú aura de rebre correus ni amb "mala llet" ni a bones

Jo el meu proxy el tinc configurat per que pagines com el youtube no tirin a mes de X velocitat etc...

imatge de knoppix

i com ho has fet

holes linksysDS
i com ho fas per limitar?
per que no fas un com es fa
majudaries molt a mi i a molts altres
gracies

no en se :$

Per que no en se :$
M'ho varen fer ja que no en se, tenim tots els proxys de badalonawireless aixi, per que la penya es flipa que dona gust i com els doni per pujar un video al youtube et deixen sec el proxy xD

linksysds@jabber.badalonawireless.net - ara estic :Mi estado

Ho feia per un proxy per IP a l'adsl del Bandoler

En allà suposadament no hi hauria d'haver navegat, l'ADSL hi és per altres coses, feia servir com a proxy l'antic de l'Esperança per IP que encara estava engegat, però no hauria d'estar actiu, que ja és en una altra banda, perquè aquella ADSL és per al bandoler (la web, etc..)m i en qualsevol cas, és una ADSL que no convé matxacar-la.
Suposo que ho feia perquè hi anava per IP en lloc de per el nom.

D'acord s'ha d'evitar ser massa dràstic, però si s'observa alguna cosa que bloqueja una cosa tant important com la web o alguna anomalia en aquella ADSL en concret, també entra dins de la lògica que es prenguin mesures correctores immediates, no et pots pas esperar a que algú et contesti i mentrestant tothom fotut. En qualsevol cas, crec que quan ho van tallar, es va informar immediatament no? Jo ho vaig preguntar i em van dir que si. També per això és important posar correus de contacte apropiats.

Si feia servir ràdio o youtube seria estrany, perquè s'obrien molts ports, i aquestes coses ho fan servir molts usuaris i no coneixia aquests efectes que en Jordi va ensenyar-nos al torch, s'hauria d'estudiar una mica millor. En tot cas si ara ja sí que ha rebut l'avís, suposo que en Bytem t'ho podrà obrir (no sé per on es va tancar). És IMPORTANT que si vol fer "experiments" no ho faci pel proxy per IP de l'ADSL de les Escoles Velles tal i com ho feia!!!!.

L'adreça MAC no és obligatòria, però si convenient precisament per tenir informació quan cal investigar algun problema. Si no tenim informació, tampoc podrem arreglar els problemes quan es produeixin. Serà obligatòria en la nova versió de les aplicacions

Avís

El mateix moment que es va enviar a leS llisteS es va enviar al propietari, ja que l'adreça anava com a CC,

Enviado el: miércoles, 21 de mayo de 2008 1:34
Para: 'guifi-rdes(a)llistes.projectes.lafarga.org'; 'guifi-usuaris(a)llistes.projectes.lafarga.org'
CC: 'osonapc(a)hotmail.com'